BEKEY SmartLock 2.0 v1.1

Bluetooth aktiveret dørenhed

BEKEY SmartLock Bluetooth aktiverede dørenhed

BEKEY SmartLock er en dørenhed, der er designet til at åbne døre gennem BEKEYs mobilapplikation via Bluetooth® Smart.

Egenskaber

  • Robust: Alle væsentlige dele er lavet af metal og er modstandsdygtige over for eksempelvis brand
  • Højt drejningsmoment – 2.4 Nm
  • Op til 16.000 åbninger eller 3 års standby-tid med 4 x AA-batterier

Sådan kommer du i gang med BEKEY SmartLock

BEKEY SmartLock er en elektronisk dørlås designet til at åbne døre ved hjælp af BEKEYs mobilapp. Montering:

  • BEKEY SmartLock er en retrofit løsning, som nemt og hurtig monteres på indersiden af næsten alle dørtyper.
  • SmartLock’en monteres uden på den eksisterende lås, og der er derfor ingen forsikringsmæssige ændringer ved at anvende den, og det kan ikke ses udefra, at det elektroniske låsesystem er i brug.

Hele monteringsflowet af låsesystemet understøttes via MontørAppen, og en gennemsnitlig montering og konfigurering udføres på maks. 15 min. SmartLock’en efterlader ingen aftryk, og kan afmonteres og anvendes på projekt efter projekt. Det er både effektivt og miljøvenligt.

 
BEKEY SmartLock Bluetooth aktiverede dørenhed
BEKEY SmartLock Bluetooth aktiverede dørenhed

Sådan administreres det elektroniske låsesystem og brugerne

Al administration af løsningen foregår i NETKEY, som åbnes i en internetbrowser. I NETKEY administrerer du, hvor låsesystemet skal installeres, bestilling af monteringsopgaver, samt oprettelse af brugere og adgange. Med en simpel nøglebundtsstruktur kan du styre hvem, der skal have adgang til hvilke boliger. Ligeledes er det muligt at tildele adgang i specifikke tidsrum – fx mandag-fredag fra kl. 8.00-16.30. Så kun dem, som må komme ind, kan komme ind – i det aftalte tidsrum. I NETKEY kan du også finde rapporter, som bl.a. giver et overblik over hvem, der har åbnet hvilke døre, og hvilke enheder der har lav batterispænding.

Sådan åbnes døren

Adgangen til SmartLock låsesystemet bliver kun tildelt til medarbejderne, mens beboerne kan fortsætte med at anvende deres almindelige fysiske nøgler. På den måde undgår du større logistiske komplikationer, i forhold til at skulle have adgang til ekstra nøgler eller skulle bruge unødvendige ressourcer på kopiering af nøgler eller udskiftning af låsen, hvis en nøgle mistes. Medarbejderne skal downloade BEKEY app fra Google Play eller App Store, appen er gratis. Man skal logge ind i appen med brugernavn, kundenummer og kodeord. Når man står foran en dør med BEKEY SmartLock monteret, trykker medarbejderen på app’ens knap ’Åbn’. Mobilapp’en aktiverer SmartLock’en via Bluetooth® Smart teknologi, og motoren drejer vrideren, så døren låses op. Hvis der er flere døre i nærheden, kan man vælge, hvilken specifik dør man vil åbne. Alle digitale åbninger og låsninger registreres i systemet, som kan hentes via NETKEY, hvor du har det fulde overblik over alle adgange og tilladelser.

BEKEY SmartLock Bluetooth aktiverede dørenhed

Specifikationer

Strømforsyning
4 x 1.5V AA-batterier
Dimensioner
L: 191 mm B: 67 mm H: 32. mm
Vægt
525 g, inklusive batterier
Materiale
Kasse: ABS-plastik Frontplade: Aluminium Vrider: Zink
Driftstemperatur
-10°C til + 40°C
Teknologi
Bluetooth®LE (Bluetooth® Smart)
Kompatibilitet
Android 4.3++ iOS 9+ (iPhone 4S eller nyere)
Nøgleadministrationssystem
NETKEY (webbaseret adgang)
Mobil App
BEKEY App hentes gratis via app-butik

Digitalt låsesystem til bl.a. hjemmeplejen

I hjemmeplejen
I hjemmeplejen vil vi gerne fremhæve fleksibilitet og tryghed. Hjemmeplejen kan hurtigere komme ud til akutte besøg, når de ikke først skal forbi kontoret efter en nøgle. Samtidig er BEKEY SmartLock med til at skabe tryghed for både de ældre borgere, deres familier og hjemmeplejen – fordi borgernes hoveddørsnøgle ikke kan mistes og misbruges. Skulle uheldet være ude og en mobiltelefon mistes, kan brugerens adgang spærres øjeblikkeligt, og den digitale nøgle vil ikke længere kunne anvendes.
“Det er blevet meget nemmere i hverdagen at administrere nøgler og adgange med BEKEY, da vi hurtigt og enkelt kan tildele adgange til vores 80 medarbejdere i kommunen. Det sparer os for meget unødig kørsel og ved akutte situationer, kommer vi hurtigere ud til borgeren og hjælper dem.” Jette T. Jensen

Administrator, Glostrup Kommune

BEKEY SmartLock låsesystem er udviklet med henblik på at gøre hverdagen nemmere, mere praktisk og frigøre ressourcer. Det kan kun lade sig gøre, hvis løsningen er pålidelig og sikker. Derfor fokuserer BEKEY på, at løsningen altid har en kryptering af høj standard, hurtig forbindelse og stabil oppetid. #SlutMedNøglebøvl