BEKEY deltager som udstiller på 10-års jubilæet for Digitaliseringsmessen. Vi ser frem til at præsentere deltagerne for vores digitale nøgleløsning, der hver dag hjælper hjemmeplejen i en lang række danske kommuner med at minimere spildtid og løse de udfordringer, der følger med administration og håndtering af fysiske nøgler.

Messen vil desuden være en oplagt mulighed, for vores nuværende kommunekunder, der allerede har integreret BEKEY i deres daglige arbejdsgang, til at komme forbi standen og blive opdateret på de nyeste produktopdateringer og features i administrationsløsningen NETKEY.

Et par af de nyeste features i NETKEY er:

–  Forbedret brugeroprettelsesdialog

–  Brugergrupper

–  Forbedret overblik over aktive nøglebundter

Den forbedrede brugeroprettelsesdialog gør det nemt at tilknytte brugere til nøglebundter allerede ved oprettelse. Derudover kan oprettede låsesmedsbrugere få tilsendt et link i oprettelses-SMS’en til MontørApp’en.

Med funktionen brugergrupper, er det muligt at samle brugere i teams, funktioner, fagområder eller lignende – og derved tildele alle brugere i en gruppe adgang til et nøglebundt ved blot et enkelt klik.

Brugerens tilhørsforhold til en gruppe, giver således administratoren et langt bedre overblik, og gør det både nemmere og hurtigere at organisere de enkelte brugere.

I nøglebundtsoversigten kan man i kolonnen ’Tid’, via farvekoden se, om nøglebundtet er aktivt eller inaktivt – både baseret på klokkeslæts-, dags- og datobegrænsningen.

Du kan desuden blive introduceret til den nye mulighed for at etablere en ADFS-løsning, og høre mere om værdien i at jeres administratorer bliver ajourført i NETKEY med vores refresher course.

ADFS Single-Sign-On

Med en ADFS-integration er det muligt at vedligeholde brugere via organisationens eget AD, samt give brugerne en Single-Sign-On oplevelse ved at kunne bruge samme brugernavn og password til at få adgang til NETKEY og mobilapplikationer, som anvendes til resten af organisationens applikationer.

Refresher Course

BEKEYs undervisning i NETKEY ligger som oftest i starten af implementeringsprojektet. Men når løsningen først bruges i hverdagen, nye medarbejdere kommer til, og løsningen dertil også udvikles – så kan det være at et refresher course, vil give mening til at svare på spørgsmål, man ikke tænkte på, da løsningen var helt ny, give en grundig gennemgang af de muligheder, som er udviklet siden implementeringen, og alt i alt sikre, at løsningen giver jer mest mulig værdi i hverdagen.

Brug mobilen som nøgle Når håndværkere skal have adgang til private boliger, så gør BEKEY nøglen digital. Samtidigt kan beboeren fortsat bruge den fysiske nøgle. Hvordan?  Med en SmartLock på indersiden af døren, åbnes døren udefra med en mobiltelefon. På mobilen er en app med en digital nøgle. Digitale nøgler kan tildeles øjeblikkeligt til mange brugere, uden behov for transport, ventetid og spildtid. De bliver ikke væk. De kan tidsbegrænses. Og deres brug registreres, så man ved, hvem der har været inde hvornår. #SlutMedNøglebøvl