Om os

BEKEY kort og godt

 

Antal døråbninger i 2018

6,5 mio.

Antal brugere

42.000

Antal kunder

+50

Hvor vi kommer fra

Som en del af North Media-koncernen stifter vi alle hurtigt bekendtskab med historien om en entreprenant grundlægger, der begyndte sit virke med at omdele reklamer. Omdelerne havde bruge for at kunne komme ind i opgangene rundt omkring i København uden for meget bøvl, besvær og gene for beboerne. Og det blev til BEKEYs digitale nøgleløsning.

Ad omveje fik Faxe Kommune nys om muligheden for at slippe af med de fysiske nøgler. De så en mulighed i at udbrede anvendelsen til kommunens hjemmehjælpere. Og det fik os til at tage skridtet videre.

BEKEY i dag

Vi har gjort det til vores målsætning at levere markedets bedste og mest konkurrencedygtige softwarebaserede adgangsløsning med fokus på standardisering, høj kvalitet og troværdighed.

I dag er BEKEY en helstøbt løsning, som skaber stor værdi for hjemmeplejen, distributører og andre serviceudbydere, som dagligt har brug for adgang til et stort antal boliger og opgange i forbindelse med deres job.

På den måde hjælper vi vores kunder og brugere – herunder 24 danske og 23 norske kommuners hjemmepleje – med at få en enkel, sikker og effektiv adgang til at kunne udføre deres kerneopgave.

..og hvor er vi på vej hen?

Vores topprioritet er at levere den bedste kundeoplevelse: Fra første håndtryk til yes-så-er-vi-i-luften high-five’eren!  

Vi lytter til, og interesserer os for, vores kunder, deres udfordringer, arbejdsgange og forretningsområder. Og vi prioriterer samtidig at have de bedste medarbejdere, som er dygtige, nysgerrige, engagerede og evner at skabe vedvarende forbedringer, og udnytte de muligheder, digitaliseringen tilbyder.

Vi vil blive ved med at være innovative og konstant forfine og udvikle både vores løsning, vores forretning og måden, vi arbejder på. Så kan vi skabe løsninger, som understøtter de stigende behov, vores kunder bliver mødt med. Og ad den vej vil vi fastholde og vækste vores position på etablerede markeder, mens vi indtager nye.

Mød en medarbejder

”Som Country Manager er jeg ansvarlig for salg til det danske marked, og min opgave er at sikre løbende tilgang af nye kunder, samt at bidrage til forretningsudvikling og opdyrkning af de spændende muligheder og potentialer, vi har foran os. Jeg har været hos BEKEY i tre år og har dermed været med til at konsolidere os på det kommunale marked i Danmark. Jeg er passioneret omkring vores løsning. Vi har en god operationel og agil organisation, og med en klar og eksekverbar strategi er vi klar til at indtage resten af markedet!

Peter Nyholm, Country Manager

“Som Product Manager har jeg ansvaret for at sikre, at vores løsning og produkter imødekommer markedets behov og ønsker, og gerne overstiger forventningerne. Og med ansvaret for marketing har jeg også æren af at sikre, at både virksomheden og løsningen markedsføres optimalt. Det er fedt at være en del af – i en SME-virksomhed betyder det, at man mærker fællesskabet, når vi arbejder sammen om at nå et mål. Her er højt til loftet og bredde i opgaverne.”

Nana Maria Tengmark, Head of Product Management
& Marketing

“Som Customer Success Consultant er jeg, som en del af salgsteamet, ansvarlig for, at vores kunder trives, og får det optimale ud af vores løsning. Min fornemste opgave er at lytte til, og forstå vores kunders behov. Og som linket mellem BEKEY og kundernes daglige drift, kræver det, at man er løsningsorienteret og hurtigt kan få hjulpet kunderne med de udfordringer, der opstår. Jeg sætter stor pris på et godt samarbejde med vores kunder, og tager altid både ris og ros med videre, da alle input fra kunderne er vigtige, for at vi konstant kan forbedre vores arbejdsgange.”

Majken Præst, Customer Success Consultant

“Jeg sidder med onboarding-projekter og implementeringer i Danmark og Norge og har hovedansvaret for at få nye og eksisterende kunder med på BEKEY-rejsen fra A-Z. En stor del af jobbet består i en tæt dialog med kunderne og opbygning af gode og sunde relationer, hvilket er et stort fokus for BEKEY generelt. Fleksible arbejdstider er vigtigt for mig, da jeg ved siden af spiller fodbold på højt plan. I BEKEY hjælper vi hinanden og løfter i flok. Det gør det nemt at trives i hverdagen med gode kollegaer og et godt sammenhold.”

Mathias Mejer Knudsen, Head of Implement