Nyheder

Nyheder

Her har vi samlet artikler og nyheder vedrørende Bekey.
Følg os på vores rejse mod en smartere hverdag for både professionelle og private.

PostNord og Bekey igangsætter pilotprojekt med digital døråbning på Frederiksberg og Vesterbro

PostNord har på baggrund af et succesfuldt testforløb valgt at gennemføre et pilotprojekt på Frederiksberg og Vesterbro, hvor alle pakkebude skal bruge Bekeys digitale adgangsløsning til åbning af opgangsdøre i 3 måneder.

Bekey deltager på Digitaliseringsmessen 2019

Bekey er igen repræsenteret på Digitaliseringsmessen 2019, d. 3. oktober. I Bekey ser vi meget frem til at se både velkendte og nye ansigter til en begivenhedsrig dag, hvor vi vil fortælle mere om hvordan Bekey er med til at skabe digitale løsninger og effektiviseringsmuligheder i kommunerne.

Københavns Kommune igangsætter udrulning af Bekey i hele kommunen

Københavns Kommune har på baggrund af det pilotprojekt, som blev igangsat i oktober 2018, valgt at implementere Bekeys digitale nøgleløsning i hjemmeplejen, i hele kommunen.

Ringkøbing-Skjern kommune: “Derfor valgte vi Bekey i stedet for fysiske nøgler”

Danmarks geografiske største kommune tog i 2015 et valg om at gøre nøglehåndteringen mere sikker ved at digitalisere borgernes nøgler. Der var ingen tvivl om at den daværende løsning med nøglebokse og en fælles systemnøgle ikke var trygt for hverken borgere eller plejepersonalet.

Atea og Bekey installerer over 3000 e-låse i Bergen Kommune

Sammen med vores partner Atea Norge AS har Bekey hjulpet Bergen kommune med at installere over 3000 e-låse til brug i Bergen Kommunes hjemmepleje.