BEKEY vil fjerne byggebranchens besvær med at administrere og fordele nøgler til bygninger og lejligheder

Af Sara-Louise Fredshavn Geertsen, Licitationen d.31.10.2017

Gammeldags nøgler kan blive væk, kopieres eller komme i de forkerte hænder. Med BEKEY åbnes døren med en elektronisk nøgle på din mobiltelefon og nøglerne fordeles og administreres via en almindelig internetbrowser. BEKEYs løsning blev oprindeligt skabt for at gøre det muligt at komme ind af opgangsdøre med reklamer, uden at budene skulle have kæmpe nøglebundter eller genere beboerne igen og igen ved at ringe på dørtelefonen. Det betyder, at virksomheden i dag har mere end 20.000 enheder installeret alene i Storkøbenhavn, servicerer 35 kommuner i Nordeuropa og ca. 60 byggeprojekter for virksomheder som Enemærke & Petersen, Casa, Finn L. & Davidsen, Andersen og Heegaard med flere.

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen, der har et lige så avanceret system, som kan administrere så mange adgange så enkelt og sikkert som vores kan. På det punkt er BEKEY helt enestående.

Søren Holmblad

Administrerende direktør, BEKEY

Byggebranchen kæmper med nøgleadministration

BEKEY fokuserer på sektorer hvor nøglebøvlet er stort, og det er det i særdeleshed i byggeriet. Det gælder både ved renovering af boliger og ved nybyggerier, hvor de enkelte lejligheder indeholder store værdier til slut i byggefasen. Den store fordel ved BEKEY kontra en fysisk nøgle er naturligvis administrationen af nøglen, der ikke kræver en fysisk håndtering eller overlevering, men i høj grad også det sikkerhedsmæssige aspekt.

Lejlighedernes beboere behøver ikke at udlevere egen nøgle, og entreprenøren er fri for at investere i tunge og dyre nøgleskabe til opbevaring af nøgler. Ydermere undgår man at nøglerne kan blive kopieret, og det kan kontrolleres, hvornår håndværkerne går ind og ud af lejlighederne.

Søren Holmblad

Kunderne mærker forskellen

Jens Lauridsen, der er projektchef hos Andersen og Heegaard A/S, har i et års tid anvendt BEKEYs løsning, og han er ikke i tvivl om, hvorfor systemet fungerer så godt i byggebranchen.

Vi sparer utroligt meget tid og energi på at kunne administrere nøglerne elektronisk, og vi oplever en kæmpe tryghed hos de mennesker, hvis lejligheder er involveret. Med BEKEY kan vi hele tiden holde styr på, hvem der kommer hvor og hvornår, og vi kan begrænse adgangen til de enkelte lejligheder eller byggepladser til et bestemt tidsrum. Det skaber stor værdi for både os og kunderne.

Jens Lauridsen

Projektchef, Andersen og Heegaard A/S

Andersen og Heegaard A/S benytter derfor også BEKEY på deres byggesager og ser en klar fordel i at blive ved med at anvende løsningen. Primært handler det om at lette arbejdsgangen for medarbejderne og skabe tryghed for beboerne i ejendommene.

FAKTA

• BEKEY udfører over 5 millioner åbninger om året

• BEKEY SmartLock kan monteres på døren uden at lave huller og andre ændringer, hvilket gør det nemt og hurtigt at installere låsen.

• Med BEKEY og NETKEY administrationsmodulet kan man nemt oprette og redigere brugere, tildele nøgler, oprette og redigere nøglebundter og se logfiler for adresser, brugere og nøglebundter samt batteristatus rapporter.

Scroll Up