elektroniske låse

BEKEY UDFØRER OVER 5 MILLIONER ÅBNINGER OM ÅRET

Alle produkter leveres med en 2 års garanti inkluderet

BEKEYs produktsortiment

BEKEYs produktsortiment består af Bluetooth LE aktiverede smart låse, relæer og nøglebokse, der passer til næsten alle typer døre, porte eller adgangspunkter. Alle BEKEYs elektroniske låse håndteres via BEKEYs mobilapplikation og styres gennem NETKEY. Læs mere om BEKEYs produkter.

NETKEY ER DET, DER GØR OS ANDERLEDES

NETKEY er vores cloud-baserede software til digital adgangsadministration og distribution af digitale nøgler
N

Fuld kontrol med og overblik over alle dine adgangspunkter

N

Administrere et ubegrænset antal adgangspunkter

N

Tildel standard- (ubegrænsede) eller tidsbegrænsede digitale nøgler

N

Mulighed for at oprette nøglebundter

N

Sikker kryptering på højt niveau

N

Detaljerede rapporter

N

Brugervenligt og nemt at lære 

N

Ubegrænset antal brugere

N

SMS notifikationer

Få en gratis vurdering af din virksomhed!

LØFTET TIL VORES KUNDER

Hovedårsagen til virksomheder i Europa og USA vælger BEKEY

Fleksibilitet

NETKEY kan tilgås fra enhver computer eller tablet, så længe der er en internetforbindelse. Gennem NETKEY kan der gives eller tilbagekaldes adgangstilladelser på nogle få sekunder, og detaljerede rapporter kan tilgås.

Pålidelighed

Vi tester jævnligt vores produkter for at sikre os, at de fungerer i forskellige miljøer, at de kan understøtte et bredt temperaturinterval, have en lang levetid og installeres uden behov for at foretage ændringer ved adgangspunktet.

Omkostninger og besparelser

Ved implementering af BEKEY systemet bortfalder alle omkostninger til nøgleadministration, inklusive den tid, der bruges på at tjekke og udstede nøgler, spildtid, når nøgler bliver væk, og udgifter til nøglehåndtering.

 

Høj sikkerhedskryptering

Forbindelsen  mellem BEKEY serverne og de mobile enheder er krypteret via HTTPS, port 443, 128 -256 bit, begge veje. Brug af HTTPS-, SSL- og AES-kryptering gør løsningen 100 % sikker.

BRANCHER

BEKEY til Entreprenører

Med en eftermontage installation, kan BEKEYs elektroniske låse installeres på næsten alle typer af døre, porte eller adgangspunkter. Efter projektet afsluttes, kan BEKEYs låse nemt nedtages og flyttes til den næste byggeplads.

Læs mere

BEKEY til Hjemmeplejen

BEKEY Home Care systemet har fokus på at sikre fleksibilitet og et højt niveau af sikkerhed for alle de berørte parter, herunder ældre beboere, deres familier og hjemmeplejerne. Når du vælger BEKEY, tilbyder vi støtte gennem hele implementerings og opstartsprocessen.

Læs mere

Scroll Up