VORES KULTUR

Vision

Ikke for at prale, men vi er en ekstremt sjov og klog gruppe af mennesker med fokus på at sende den traditionelle nøgle på pension. Den har gjort et beundringsværdigt stykke arbejde, men nu er det tid til at gøre plads for BEKEY.

1

Åbne kontorlandskab

Vi arbejder i et åbent rum, så vi alle kan grine med, når der bliver fortalt en sjov historie. Det gør det også nemmere at samarbejde og dele information. Derudover har vi vores gnavne R&D afdeling, som har brug for stille omgivelser, så dem har vi isoleret i et hjørne. De kan arbejde i fred og ro, men samtidig kan de stadig komme og være med i det sociale samvær, når de har lyst til det. Vi har sat en dør op mellem os og salgsafdelingen, for de giver den fuld gas med highfives og sejrsdans, når de afslutter en handel eller når et mål, og det larmer.

Kage

Den første ting, du skal vide om os er, at vi fejrer alt med kage. Det inkluderer bl.a. at afslutte en handel, vinde et udbud, udvikle et nyt produkt, fødselsdage, når vi går og kommer tilbage fra ferie, fredage og ikke mindst den helt særlige “det er længe siden, at vi fik kage sidst”-dag. Man skal ikke være bekymret over de ekstra kalorier, da vi har træningsfaciliteter på kontoret, som kan benyttes frit før eller efter arbejde. Desuden kan man vælge at spise en lækker salat fra vores kantine til frokost.

HVAD KRÆVER DET

Innovation

At konkurrere mod den fysiske nøgle, som er en så naturlig og integreret del af vores hverdag, er ikke nemt. Derfor fokuserer vi på at skabe innovation inden for områder, hvor nøglen er nem at slå – distributionen af den. Uanset hvilken afdeling, man ender i, skal man derfor kunne innovere og finde løsninger der forbedrer måden, vi gør tingene på. Hvis vi havde brug for personer, der blot parerede ordrer og ikke havde nogen indflydelse, ville vi ansætte trænede aber i stedet.

Team player

De fleste af vores projekter inkluderer en fælles indsats og vi deler succesen ligeligt. Det betyder, at du som udgangspunkt altid bør smide, hvad du har i hænderne og hjælpe en kollega, der spørger efter hjælp. Der er intet, vi elsker højere end en teamplayer.

Nysgerrighed og engagement

Sidst, men ikke mindst, så går vi op i din attitude. Viden og færdigheder kan læres, men det er op til dig at udvise nysgerrighed og engagement. Hos os dræber nysgerrighed ikke smedens kat, som det forlyder i talemåden, men forvandler den i stedet til en værdifuld medarbejder, der er villig til at forstå alle aspekter af vores virksomhed; hvordan vi interagerer med vores kunder, og hvad der er vores vision for fremtiden. Så hvis du vælger at tilslutte dig BEKEY, så opmuntrer vi dig til at stikke din næse i alle andres ting, vise interesse, stille spørgsmålstegn og bidrage til at forbedre måden vi gør tingene på.

VELKOMMEN OMBORD

Scroll Up