VORES KULTUR

Vision

Ikke for at prale, men alt i alt er vi en ekstremt sjov og klog gruppe af mennesker, der er fokuseret på at pensionere den almindelige nøgle. Den har gjort et beundringsværdigt arbejde, men nu er det tid til at gøre plads til BEKEY.

1

Åbne rum

Vi arbejder i åbne rum, så når en sjov historie fortælles, så kan vi alle grine af den. Derudover er det nemmere at samarbejde og dele information. Vi har også vores gnavne R&D afdeling, som har brug for stille omgivelser, så vi har isoleret dem i et hjørne. De kan arbejde i fred og ro, men kan samtidig også socialisere, når de har lyst til det. Vi har opsat en dør mellem os og salgsafdelingen, da de forstår at larme, når de lukker en aftale, eller når de når deres mål.

Kage

Den første ting, du skal vide om os er, at vi fejrer alt med kage. Det inkluderer bl.a. at lukke en handel, vinde et udbud, udvikle et nyt produkt, fødselsdage, at gå på og komme tilbage fra ferie, fredage og den specielle dag “det er lang tid siden, vi fik kage sidst”. Man skal ikke være bekymret over de ekstra kalorier, da vi har træningsfaciliteter på kontoret, som frit kan anvendes før eller efter arbejde. Derudover kan man vælge at spise en lækker salat fra vores kantine.

HVAD KRÆVER DET

Innovation

At konkurrere mod den fysiske nøgle, som er en naturlig del af vores hverdag, er ikke nemt. Derfor fokuserer vi på at innovere inden for områder, hvor nøglen nemt kan slås – distributionen af denne. Derfor er det en nødvendighed at kunne innovere og komme på løsninger til at forbedre måden, vi gør tingene på. Hvis vi kun havde brug for personer, der lystrede ordrer og ikke havde et ord at skulle have sagt, så ville vi i stedet ansætte trænede aber.

Team player

De fleste af vores projekter inkluderer en fælles indsats og vi deler successen ligeligt. Det betyder derfor, at når en kollega spørger efter hjælp, så bør du hjælpe. Man tilbyder sin hjælp for derved at gøre større gavn. Vi elsker intet højere end en holdspiller.

Nysgerrighed og engagement

Sidst men ikke mindst så går vi op i din attitude. Viden og færdigheder kan læres, men det er op til dig at udvise nysgerrighed og engagement. I modsætning til ordsproget så dræber nysgerrigheden ikke smedens kat, men forvandler den i stedet til en værdifuld medarbejder, der udviser villighed til at forstå alle aspekter af vores virksomhed; hvordan vi interagerer med vores kunder, og hvad vores vision er for fremtiden. Så hvis du vælger at tilslutte dig BEKEY, så opmuntrer vi dig til at stikke din næse i alle andres ting, vise interesse, stille spørgsmål til måden tingene bliver gjort på og bidrage til at forbedre måden, vi gør tingene på.

VELKOMMEN OMBORD

Scroll Up