Velkommen til BEKEY

BEKEY gør nøglen digital

Digitale adgangsløsninger til professionel brug

Forestil dig en verden med let og uhindret bevægelighed på arbejdspladsen, hvor kun dem der komme ind, kan komme ind, og hvor man slipper for bøvlet med fysiske nøgler.

Brian Lyby, byggeleder hos Enemærke & Petersen

“Vi så muligheden for en byggeplads, hvor ingen nøgler blev væk, og beboerne følte sig trygge, selvom fremmede mennesker havde adgang til deres hjem. Det er en realitet i dag.”

Brian Kastberg, produktionschef hos Andersen og Heegaard A/S.

“Vi har brugt BEKEY på vores seneste boligrenoveringssag og både vi, vores underentreprenører og den rådgivende ingeniør er meget tilfredse og glade for løsningen. Det gør det nemt for os at styre, hvem der skal have adgang til hvilke lejligheder på givne tidspunkter. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi bruger BEKEY.”

Lisa Jeppesen velfærds- og IT ansvarlig i Glostrup kommune

“Vi havde hørt godt om BEKEY fra Albertslund kommune, og løsningen har været en solid gevinst for alle i kommunen. Vi har fået nye elektroniske arbejdsgange som giver et godt overblik over borgernes nøgler, og det har lettet arbejdsgangen ude i driften betydeligt ved ikke at håndtere og bære rundt på mange forskellige nøgler dagligt. Dette har givet en større sikkerhed og fleksibilitet med det nøglefrie system fra BEKEY.”

Jette T. Jensen administrator i Glostrup kommune

“Det er blevet meget nemmere i hverdagen at administrere nøgler og adgange med BEKEY, da vi hurtigt og enkelt kan tildele adgange til vores 80 medarbejdere i kommunen. Det sparer os for meget unødig kørsel og ved akutte situationer, kommer vi hurtigere ud til borgeren og hjælper dem.”

Liselotte social- og sundhedshjælper i Glostrup kommune

“BEKEY betyder at jeg nu har en nemmere og mere effektiv hverdag, hvor jeg ikke skal vente på at hente nøgler på kontoret hver morgen samt udveksle nøgler med mine kollegaer i løbet af dagen. Vi er ca. 50 medarbejdere som hver især skulle vente 5-7 min. om morgenen, så det kunne jo tage sin tid. Jeg har fået mere tid til at tage mig af borgerne, og er meget mere fleksibel med det digitale låsesystem, som sparer mig for ekstra kørsel og tid. Ligeledes oplever vi, at det giver borgeren en større sikkerhed og tryghed.”

Brian Lyby, byggeleder hos Enemærke & Petersen

“Før BEKEY, kunne en håndværker godt bruge op til en time på at hente nøgler på en dag. Og hvis du har 100 håndværkere om dagen med brug for adgang til bygninger og lejligheder, så løber det hurtigt op.

Jarle Kondrup Senior Lab Agent / Experiences Lead

“I vores teknologisamling Demolab har vi en BEKEY dørlås som en fast del af udstillingen. Det er et produkt som vores gæster bestemt synes er spændende, da det er direkte brugbart i deres dagligdag modsat vores andre mere futuristiske produkter og opfindelser.”

Jens Lauridsen projektchef hos Andersen og Heegaard A/S

“Vi sparer utroligt meget tid og energi på at kunne administrere nøglerne elektronisk, og vi oplever en kæmpe tryghed hos de mennesker, hvis lejligheder er involveret. Med BEKEY kan vi hele tiden holde styr på, hvem der kommer hvor og hvornår, og vi kan begrænse adgangen til de enkelte lejligheder eller byggepladser til et bestemt tidsrum. Det skaber stor værdi for både os og kunderne.

BEKEY til Entreprenører

Med en eftermontage installation, kan BEKEYs elektroniske låse installeres på næsten alle typer af døre, porte eller adgangspunkter. Efter projektet afsluttes, kan BEKEYs låse nemt nedtages og flyttes til den næste byggeplads.

Læs mere

BEKEY til Hjemmeplejen

BEKEY Home Care systemet har fokus på at sikre fleksibilitet og et højt niveau af sikkerhed for alle de berørte parter, såsom ældre beboere, deres familier og hjemmeplejerne. Når du vælger BEKEY, tilbyder vi støtte gennem hele implementeringen og opstartsprocessen.

Læs mere

BEKEY TIL DIN VIRKSOMHED

BEKEY UDFØRER OVER 5 MILLIONER ÅBNINGER OM ÅRET

SÅDAN VIRKER SYSTEMET

1. REGISTRER I NETKEY

Og download BEKEY app’en

2. INSTALLER BEKEY ENHEDEN

Vælg enheden

3. TILDEL ''NØGLER''

Til medarbejdere og samarbejdspartnere

Del nøgler til medarbejdere og samarbejdspartnere med BEKEY

NYHEDER

Scroll Up