MØD PALLE

Palle er en af BEKEYs dygtigste installatører. Han har arbejdet for os i 3 år og kender vores produkter ind og ud. Palle er ansvarlig for at køre service og installation af BEKEYs enheder i hele norden for vores kommunekunder. Vores erhvervskunder der har købt BEKEY, bliver ligeledes trænet af Palle i opsætning og brug af de digitale låse.

I de sidste 4 uger har Palle kørt implementeringen i Ringsted kommune, og det er gået rigtig godt. Installatøren har beslag og lign. med, som kan tilpasses den urskov af typer døre og låse, dog skal de til tider modificeres eller tilpasses. Implementeringen sker i samarbejde med driftspersonalet, hjemmeplejen og borgerne selv, hvor det er vigtigt med en god synergi, da der skal træffes de rigtige beslutninger for en tilfredsstillende implementeringsproces.

Palles måske vigtigste kvalitet er, at han altid kører service med tålmodighed og et stort smil. Når Palle udfører sit job installerer han ikke bare en lås, men skaber samtidigt et positivt forhold og en god dialog med borgeren, så alle kan gå derfra med et smil.

En løsning der skaber tillid

25 kommuner i Danmark, 10 kommuner i Norge og Sverige har valgt BEKEY, som leverandør af nøglefri og adgangsadministrationssystem. Kommunerne har stor tillid til BEKEY, for at sikre nemmere og hurtigere adgang for hjemmeplejen til beboernes hjem.

Læs mere om BEKEY til hjemmeplejen

BEKEY udvikler og leverer elektroniske låse og administrations-software. Med BEKEYs løsninger har hjemmeplejepersonalet, muligheden for at åbne borgernes døre via smartphone. Før BEKEY, har hjemmeplejen oplevet større bøvl med håndtering af fysiske nøgler og omkostninger ved tabte nøgler. BEKEYs løsninger har fjernet ovennævnte udfordringer, i det hjemmeplejen kan administrere alt adgang på bestemte adresser og tidspunkter via NETKEY, der er BEKEYs administrationssystem.

Hos BEKEY er vi meget ansvarsbevidste og beæret over at være en del af dette fantastiske job, som hjemmeplejen gør hver dag, for at passe på vores ældre og dem der behøver den nødvendige hjælp.

Installatør forbereder døren
BEKEY SmartLock er installeret på døren
Installatørs bilen