BEKEY elektronisk låsesystem.
Forskellen mellem professionelle produkter og gadgets

Andersen & Heegaard A/S

Når man tænker på elektroniske låse, tænker man på gadgets og ting, der er dejligt at have men ikke nødvendigt. Da BEKEY startede med at lave de første elektroniske låsesystemer, havde vi behovene fra den offentlige sektor i tankerne. Vores vision var og er stadigvæk at lave produkter, der er nødvendige for vores kunders forretning. Det var ikke målet at lave en anden gadget men at lave et professionelt produkt, der vil hjælpe vores kunder med at føle sig trygge, sikre og spare tid og penge i forhold til nøgleadministration.

Kernen i BEKEYs produkter er sikre, krypterede forbindelser, der kommunikerer via Bluetooth. Det elektroniske låsesystem fra BEKEY er udviklet med det formål at tildele elektroniske adgange og derved undgå at udlevere fysiske nøgler. Produktsortimentet består af enheder produceret i funktionelt kvalitetsdesign, hvor løsningerne tilpasses behovet. BEKEYs primære kunder er kommunernes hjemmepleje og andre virksomheder fra den offentlige sektor. Dermed har vi stor ansvarlighed for at levere produkter, der gør en forskel i vores kunders daglige drift.

Trin for trin er BEKEY begyndt at sælge produkter til andre typer kunder og virksomheder. Ingeniør og vvs-entreprenør firmaet Andersen og Heegaard A/S har valgt BEKEY, fordi vores elektroniske låsesystem og administrationssoftware gør deres arbejdsproces mere effektiv og derved sparer tid og penge. Andersen & Heegaard udfører både service-, nybyg og renoverings-opgaver og i forbindelse med deres renoveringsopgaver har Andersen & Heegaard valgt at bruge BEKEY SmartLock i stedet for de traditionelle nøgler til alle dørene. Dermed undgår de at bede om en masse nøgler, der er svære at holde styr på og som let bliver væk. Med BEKEY SmartLock kan de selv bestemme, hvem der skal have adgang til lejlighederne og samtidig har de styr på hvem der har været i lejlighederne og hvornår. Dette er vigtigt for rådgiver og bygherre, da det giver tryghed hos beboerne.

Med anvendelse af NETKEY administrationsmodulet er det meget nemt at:

  • oprette og redigere brugere
  • tildele nøgler
  • oprette og redigere nøglebundter
  • se logfiler for adresser, brugere og nøglebundter samt batteristatus rapporter

 

BEKEY SmartLock kan monteres på døren uden at lave huller og andre ændringer, hvilket gør det nemt og hurtigt at installere låsen. Andersen & Heegaard bruger låsen midlertidigt, mens de arbejder i en given lejlighed: SmartLock installeres på indersiden af lejlighedsdøren og efter endt arbejde i lejligheden, så flyttes låsen nemt til den næste lejlighed.

Vi har brugt Bekey på vores seneste boligrenoveringssag og både vi, vores underentreprenører og den rådgivende ingeniør er meget tilfredse og glade for løsningen. Det gør det nemt for os at styre, hvem der skal have adgang til hvilke lejligheder på givne tidspunkter. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi bruger Bekey. “ Brian Kastberg, produktionschef hos Andersen og Heegaard A/S.

BEKEY kan også hjælpe din virksomhed med at øge effektiviteten. Send en mail og så ringer vi dig op med en gratis vurdering af, hvor meget du kan spare.

 

Scroll Up